Cristina Gheiceanu pleacă de la Pro TV. Ce planuri de viitor are prezentatoarea

În seara zilei de 6 mai, Cristina Gheiceanu a prezentat ultimul său buletin de știri la Pro TV.
Aceasta și-a luat rămas bun de la telespectatori: "A fost o onoare pentru mine să prezint singurul jurnal de știri independent din țară. Și să știți că veți rămâne, fiecare dintre voi - telespectatorii PRO TV - pentru totdeauna în inima mea", a spus Cristina la finalul buletinului.

Mai mult, acesta a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: "Astăzi a fost ultimul meu jurnal de știri, prezentat la Pro Tv. Au fost 5 ani plini, intenși și foarte frumoși. În acest răstimp v-am cunoscut personal pe unii dintre voi. V-am aflat istoriile: unele de succes, altele triste și pline de necazuri, dar toate despre oameni atât de frumoși și plini de speranțe. Vă mulțumesc că timp de 5 ani m-ați primit, de fiecare dată cu încredere, în casele voastre, și poate mi-ați răspuns cu un bună seara, în gând ori în voce, ori de câte ori vă salutam. A fost o onoare pentru mine să prezint singurul jurnal independent de știri din țară. Și să știți că veți rămâne, fiecare dintre voi - telespectatorii PRO TV - pentru totdeauna în inima mea. Să aveți o seară frumoasă și un sfârșit de săptămână liniștit".
Potrivit Pro TV, Cristina Gheiceanu a luat decizia de a-și înceta cariera în legătură cu faptul că se mută în altă țară.