Jurnalistul Vasile Munteanu a plecat de la Moldova 1. De astăzi, îl vedeți la un alt post TV

Jurnalistul Vasile Munteanu a plecat de la postul public de televiziune. Deși decizia a fost una grea, totuși reporterul politic a ales să facă o schimbare și nu regretă că a durat ceva timp pentru a lua această decizie. Începând de astăzi, acesta începe o nouă activitate la TVR Moldova. 
Într-o postare pe Facebook, reporterul susține că a tot amânat acest pas, invocând diverse motive. Mai în glumă, mai în serios, jurnalistul scrie că s-au perindat cam mulți șefi pe la Moldova 1, în funcție de numărul guvernelor pe care le-a avut țara noastră.

”Pentru că e cea mai grea şi responsabilă decizie pe care am luat-o până acum, ţin neapărat să o împărtăşesc. Ironia sorţii, dar a coincis cu perioada în care a pierit speranţa anului 2009, an în care i-am păşit pentru prima oară pragul. În ultimii ani am făcut tot posibilul să amân acest pas, inventam diferite motive, pe alocuri mai puţin întemeiate, care aveau la bază doar emoţii, comoditate şi confort (aşa cum îmi reproşează, pe bună dreptate, unii prieteni) şi, în mod evident, un soi de frică inexplicabilă faţă de schimbare. Dar nu regret niciun piculeţ că a durat în timp luarea acestei decizii. Au fost ani frumoşi, ce-i drept, câte guverne a avut republica, atâţia şefi am avut eu. Un respect deosebit pentru colegii care mai continuă să muncească, eu însă, după şase ani de activitate, am decis că a venit momentul schimbării. P.S Nu a fost ultima oară când i-am păşit pragul. Urmează să-mi iau carnetul de muncă”, a scris Vasile Munteanu.
Solicitat de TopMedia, jurnalistul ne-a mărturisit că s-a odihnit o zi, însă de astăzi întoarce o nouă filă în viața sa:
”Pentru că sunt un om al acțiunii, după ”divorțul” civilizat, dar puțin dureros de TRM, am hotărât să nu lenevesc prea mult. O zi de odihnă mi-a fost suficientă, iar începând de astăzi, încep o nouă activitate la TVR Moldova, alături de foști colegi și prieteni dragi. E o provocare pentru mine, una plăcută. Cum îmi spun prietenii, orice sfârșit reprezintă un nou început. Sper să fie un început de bun augur”, a conchis Vasile Munteanu, care a precizat că va continua să facă reporterie la TVR Moldova.