Un nou portal de știri lansat în Moldova. Proiectul este coordonat de jurnalistul Vitalie Călugăreanu

Luni, 28 martie 2016, pe piața mediatică din Republica Moldova s-a lansat nouă platformă on-line -www.report.md. Proiectul este finanțat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România și este implementat de Centrul Român pentru Politici Europene – Republica Moldova și EurActiv România.

Platforma Report.md a fost creată în cadrul ”Inițiativei pentru susținerea în Republica Moldova a libertății presei și a dezvoltării independente a conținutului media care abordează tematici europene”. Portalul își propune să producă știri, reportaje, investigații jurnalistice, materiale cu tematică europeană, fiind o platformă sigură pentru consumatorii de presă atât din Republica Moldova, cât și din străinătate.
Din echipa Report.md fac parte jurnaliștii: Vitalie Călugăreanu (coordonator echipă editorială), Lilia Zaharia, Natalia Costaș și Constantin Uzdriș, care vor fi asistați de un fotoreporter profesionist, Elena Covalenco. Jurnaliștii au fost selectați pe bază de concurs și instruită de traineri cu experiență din România.